Joggning o allt jaow!

Hejhej, kom nyss ut ur en varm o skön snabb dusch!
Innan det var jag ute på en joggnings tur! :)
Jag joggade men det var väll inte så super länga men ändå! :)
Nu ligger jag o chattar med Fia-lotta som förresten har en fett bra blogg!
http://systrarnabackstrom.blogg.se/ , den äger! :) Min favorti blogg!
Men iaf, idag har jag vart med oscar & victor, o nu på kvällen var vi lite med Klara, emmy & emmy :)
Det var kul! Imorgon har jag inge planer framför! Tror jag måste plugga för jag har Matte prov nu på fredag!
Nu ska jag ta o vara social mot mina kära vänner som skriver till mig! Godnatt!

Dagen snabbt

Idag har jag inte gjort så speciellt mycke!
Jag har vart med victor vi spelade sen var vi med AntonC.
Jag spelade med Victors lillasyster typ hela förmiddagen, Little planet hette det typ;)
Det var fan kul! :D
Imorgon ska jag vara med Oscar o victor.
Kommer säkert bli kul! ;)
Nu ska jag borsta tänderna sen sova!
Så godnatt!

Sjukis dagen ;)

Klippte mig precis!, Det vart bra! :) Har inte fixat mig så vet inte riktigt hur det ser ut då! ;)
Idag har jag bara tagit det lugnt, ätit knäck, suttit vid datan & kollat på tv! :)
Så här vart klippningen!
Inte såbra bild men det får duga!
Lite bilder jag hade på mobilen :
Glöggen från igår på stan.
När vi åt Thai igår.
Monopol hos oscar ;)
Go fikat hos oscar ! :D
När vi spela hos sabina!
Johns chokladfotnän (stav)
Tog ett jätte gulligt kort på rocky idag också, det får bli !avslutnings kortet"
jag bloggar imorrn, Chiao ;)

Sjuk

Sitter i min onepiece med datorn och tvn på i bakgrunden.
Lite smått tråk, så nu hoppas jag på att jag mår bättre imorgon!...
Vi har Studiedag imorgon så för mig har det vart en lång helg  :)
Min farsdags precent hehe ;)
Fan va gott det va! ;) 
Igga texten som står men visst är bilden cool? :)
Pontus & Fanny :)
Ska ladda upp mina bilder som jag har tagit senare också, men inte just nu, senare idag! :)
Bjuder på en "ego"bild också.
Smutsig spegel, min mobil är inte repig som det ser ut haha ;)
Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så, bloggar senare ! Bye

Stan

Nu har Amanda fixat klart headern:D
Visst vart den fin!, perfa ;)
Fanny ska sover här & john vill att vi ska spela poker hela tiden, fett segt! ;)
Vi var ner på julskyltningen det var inget speciellt , trodde det skulle vara mkt mer! :)
Men vi gick o kollade lite sen åt vi på thai fast food :D
Sen mötte vi Emmy.E & Emmy.A vi gick o drack glögg i Punkt, det var gratis:)
Oscar är här också, nu ska jag vara social herrå!

Jul skyltning

Har precis fixat mig o ätit frukost, jag och John åker ner på stan för att kolla på julskyltningen ! :)
Så blir det väll att ta ett lotet fika där nere också.
Men jag bloggar senare! :)

Om morgondagen

Knäcken vi gjorde vart jätte god! :)
Lite mjuka bara! Fast vad gör det dom smaka iaf bra! :D
Imorgon blire att vara med oscar o kanske victor!
Jag vill ner på stan eftersom att det är jul skyltning!
Får se hur det blir :)! Nu ska jag dejta kudden, för jag är as trött ;)
Bjuder på en liten bild på mig själv, kommentera gärna (positivakommentarer).
Lite suddig :S, bilden kommer att vara ,med i den nya headern amanda ska göra :)
Godnatt !

KNÄCK MED AMANDI

Jag och AmandaKonscanski har precis bakat knäck :)

Dom håller på att stelna just nu så snart blir det fika.

Först gick vi te ica för att handla ingredienser, efter det så började vi att baka!


Amanda ska göra en ny header åt mig, det kommer upp imorrn eller i veckan! :)


förskyld&trött

Kom nyss hem från victor, för att äta:) Hemmagjort potatismos och prinskorv de va gott. Amanda kommer snart hit, vi hittar väll på något. Imorgon eller ikväll vill jag julpynta här hemma! Så det blir den där mysiga julstämningen :) Längtar till jul! :D Amanda kommer om ungefär en kvart, ni medans ska jag facebooka lite ;) Får se om jag orkar blogga senare, hejdå :)
Kom nyss på hur jag får upp bild saken! Så om ett tag kommer lite bilder :)

FREDAG :D

Fick beting på So- lektionen idag med men skönt ändå :D. Idag blire att vara med oscar, vet inte vad vi ska göra än! Men vi hittar säkert på nå kul ;) Ses senare ;)

Sluta nyss :)

JA :D, det blir ugnspannkaka till mat (y) Fan va gott. Kom nyss hem från skolan, min bokredovisning blev flyttad... Skulle gjort idag men ska göra imorrn, så nu blire att träna på den ännu bättre! :) Och nu på fredag har vi NO prov, nästa fredag har vi matte prov. Inte så kul, fredag=provdag eller vad. Vi hade ju engelska prov fredagen som vart ;) Men a så idag ska jag träna på den o sen så vet jag inte vad som mer händer. Men imorgon så ska jag iallafall på öppethus på Carlforska:) Men ja, nu ska jag dra, hejdå så länge ;)

Engelska lektion!

Sitter & chillar på engelskan , vi är 5 i klassrummet de andra redovisar vilket jag ska göra imorgon... Så vi får göra vad vi vill, ingen lärare i rummet;) . Mitt batteri tar snart slut ,skriver senare! :)

Harry potter

Hej:), efter skolan idag gick jag hem & gjorde läxa (y) ;) Eller lättare sagt läste ;) Så nu är jag klar med boken :) Efter att jag läst tog jag ett varm bad sen en promenad med hunden. Kollade även på sista harry potter filmen :) Den ägde måste jag säga! :) Imorgon blir det att vara med oscar efter skolan, kommer säkert hitta på något kul! :) Så vi hörs imorrn igen, vad säger ni om en Frågestund? Ska jag eller ska jag inte ha en , beror på om ni har några frågor. Så har ni det? :)

Världens bästa mor&far! :)

Mamma o Pappa kom nyss hem, dom överraskade mig med en parfym :) Intemately Beckham Yours tror jag den heter:) Det är iaf beckmans nya :) Den luktar skit gott! :) Idag har jag vart med Oscar & John vi spelade Monopol & fikade hos Oscar :) Sen gick vi till ica sen till oss. Iaf, en ganska lugn o skön helg ! :) Bloggar nog inge mer idag så vi ses imorgon mina kära läsare :) O så ni vet går det fortförande inte o lägga upp bilder :(

sällskapsspel&film

Sitter o Kollar på Love Guru som är på 7an(gamla tv4). Den är fett skön ! Idag har jag vart med sabina o john, vi kollade en film(hes oss) Sen gick vi hem till sabina, vi spelade nått sällskapsspel och kort! :) Och så lyssna vi musik o satt lite vid datan :) Tror jag ska gå ut med hunden sen när filmen är slut! Ja en ganska lugn dag med mycket skratt! :) Jag bloggar imorrn, Hejdå :)

Lördagmorgon

Har precis fixat klart mig :), mamma & pappa åker på julkryssning med jobbet. Städade nyss rummetm damma, dammsök i putsa fönstret på hyllan hehe xD Jag har inte bestämt vad jag ska göra än, men något måste jag ju hitta på ! Vi fick just besök, så ska inte blogga nu, ses senare :)

Frisk, CHECK**

Suttit o skypat med SaraHamrin & NathalieSkär i över 1 timme nu. Fast nu ska jag borstatänderna o så småning om sova. Nu mår jag bra iaf! :) Jag har chillat hela dagen o ätit ben&jerry´s :) Cockie dough :) Nu ska jag logga hejdå :)

Fan...

Kom nyss hem efter engelska provet. Jag hade jätte ont i magen egentligen så skulle jag ha haft SO också. Så jag typ skrev provet dkit slarvigt & fort... Jag tror jag är typ känslig för purjulök för att så fort jag äter hemma lagad carbonara (med purjulök i) så blir jag jätte lös i magen :( mSå idag blir det nog att vara hemma hela dagen. Vi får se om jag mår bättre senare, hejdå så länge! :)

I love when you smile...

Skrev ju ett inlägg tidigare, men nu ska jag skriva lite mer om hela dagen ;) Min sista lektion var på bellevue, jag hade badminton! Jag fick ta buss hem & så klart så klart så fanns det ingen biljett-automat på busshålls platsen så jag fick åka med till nästa busshållsplats springa ut o köpa en biljett sen springa tillbaks in i bussen igen ;) Sen när jag väl kommit hem så hade mami&papi köpt spicy... Skit gott, men börjat tröttna :O Hehe... Efter det så gick jag på en promenad med hunden för att nettan skulle till Netto (kul det lät:nettan till netto) sen gick jag med Ida, fanny o nettan o lämna dom bara. Sen drog jag hem o börja plugga. Det gick bra för mamma förhörde mig lite :) Nu ska jag börja göra i ordning mig & imorrn äre äntligen fredag igen :D Godnatt ;)

plugg

Hej, det här blir ett kort inläggg med mobilen. Kom nyss in efter en promenad med hunden. Nu dotterns & rå pluggar o ska göra det resten av kvällen. Engelska prov imorgon:-( . Jag bloggar senare hejdå

gudnatt

Just nu sitter jag oborstar tänderna! Har vart ut med hundarna ett par gånger idag sen har jag gått en vänta till ica för att köpa ben&jerrys cockiedough suuuupergott. Får se va morgondagen bjuder på godnatt :)

Hundvakt

Forförande inte bildsakerna... Idag är vi hundvakt åt channel igen! :) Nu måste jag gå o handla åt mamma! Tror jag bloggar senare Hejdå :)

Inte riktigt plugga?

"Precis när jag tänkt börja plugga" såringde Victor & fråga om jag ville vara med han o Anton en stund. Så jag drog tiLL Netto där jag träffa dom, jag köpte med mig ostbågar till challe också! :) Sen drog vi till Hallen sen gick vi tbx till netto, victor bor bakom(dit gick vi) Men sen upptäckte ja att klockan var halv 9 o så gick det inte för victor o vara mer så både jag o anton drog hem. När jag kom hen så gav jag challe bågarna sen chillaxa vi hela kvällen :) Nu ska jag borsta tänderna o sådär sen ska jag faktiskt sova ! :D Så nu säger jag det o faktiskt menar det ;) Godnatt :)

KUL...

Hej, jag sitter här och iriterar mig som fan... För att i telefonsamtalet så sa tele2 försäljaren att nästa tankning så kan du kunna surfa hur mycket du vill på internet med mobilen. Jag kanske inte sagt det man har ju ändrat abonemang från comviq kompis till comviq pott, vilket ger gratis surf dårå! Men iaf så jag har ju surfat som fan dom senaste 5 dagarna men så tog pengarna slut helt plötsligt? Lite efter det så fick jag ett sms där det stod ditt sufrpaket går på om 24 timmar men då vare för sent... . . Jag gick hem direkt efter skolan idag, satt vid datorn i 1 halv timme sen åt jag sen ducsha jag o nu tänkte jag plugga lite så ska dra godnatt

stan + träffa folk

Det har hänt något så jag kan inte lägga upp bilder! Typ knapparna över skriv"fältet" är inte där! :( Så därför blire inga bilder förns dem kommit tbx! Idag så filmade jag Amanda som gjorde en parodi på nån justinbieber sak! Sen direkt efter det så drog jag, Pontus o Fanny ner på stan. Först köpte jag farsdags present, det blev en isskrapa med en vante uppe på!(typ) Och ett örngott som det står "PAPPA the one & the only" :) När vi kom hem från stan så träffade vi Edvin, Anton, Albin, Anton, Amanda & Ida! Var med dom typ hela kvällen sen drog jag o pontus till han o gofikade lite(y). Sen drog vi ut med ronja o träffade Ida, vi satt o häcka på storängen sen gick vi till ica sen drog jag hem för att Duscha då var klockan typ 9. Nu ska jag sova, jag är inte ett dugg trött men måste försöka! :( Så godnatt , ni gulliga som läser min blogg! :)

barnvakt

Hej, jag är barnvakt! Ska snart sova tror jag!, för jag är skit trött! Ja jag har vart lite smått barnvakt typ halva dagen kan man säga! Seb har jag vart med Fanny. Tog nyss en paus , gick ut med hunden o träffa EllaReutman o hennes kompisar :) Sitter i tittar film nu, ska dra nu! godnatt

Namnam

John & Fanny håller på att baka kladdkaka! Men choklad bitar i! Kommer bli gott :)

Rast

Sitter och tråkar, vi har rast! Snart har vi no, vi slutar halv 4:( INTE KUL. Gör ett inlägg senare eller ikväll!:) förresten de var nyss 11/11,11 11:11

snabbt inlägg

Idag har vart en chilldag!, Jag har vart med oscar en stund sen åt familjen Kinamat!
Skit gott!
Hehe det är vad jag hunnit med idag -.-, imorrn äre äntligen fredag. WHIIIIHWOOO :D
Någon som vill ses i helgen, ring isf! (y)
Nu ska jag ta o läsa lite :) Godnatt :)

Film

Jag vet att bilden är liten o allt , men hitta ingen annan bild!
Sitter just nu o tittar på filmen dårå! :) Så ikväll blir det nog rätt sent! Inte bra :P
Idag har jag vart med Oscar  victor i john.
Vi bråkade lite sisådär:S
Inte kul men nu är det över hehe :P
Men nu ska jag titta på filmen så, godnatt ska försöka ta något kort imorrn iaf :)

Idag ")

Idag slutade jag med idrott jag skulle haft hinder/styrka men jag pallade inte
så jag åkte och hade badminton ist :)
Så lat är jag dårå :P, men Madde & Sofie hade det så körde med dom :)
När jag kom hem så överaskades jag av en 4 månaders amstaff valp.
Skit söt! Chanel heter hon :)
Jag o John gick till Netto o köte påläggs skinka till mamma!
Påväg tillbaks så ringde Fanny så jag gick o mötte upp henne sen var jag med henne:)
Lite bilder på valpen dårå...
.
Jag vet att bilderna är dåliga men nu vet ni ju på ett ungefär:P
Hon o Rocky har busat typ hela dagen, nu ligger båda 2 utslagna i mammas säng (y)
Så söta!
När vi var på väg hem från Netto så fick jag syn på detta:
Line fint vare ju iaf ? :P
Imorgon blir det att vara med Ellen, oscar & john. Kanske någon annan också men är inte säker :)
Men nu ska jag dra o titta när charlie spelar, godnatt :)

Dagen

Kollade nyss på Waterwörld, det skulle vara fett kul att vara med i det ju ! :)
Idag har det blivit att vara med Klara & Emmy & victor & oscar & john, heheh många "&" tecken ;)
Vi var ute sen hemma hos mig!
.
Vill bara hälsa att det är kul att få kommentarer! :D
Jag tänker på om jag skulle ha en grågestund, vad tycker ni? :)
.
Nu ska jag borsta tänderna & kanske läsa lite "I taket lyser stjärnorna",
vi läser på svenska lektionerna just nu! Det är skönt!
Så kommer ni typ få läs läxa o så!
Ganska så mycket skönare än "jobb" läxa om ni fattar vad jag menar.
Får se vad morgon dagen bjuder på!
Jag känner mig skit trött så funderar på om jag börjar bli lite smått sjuk! :( Inte kul..
.
Bjuder på en bild, inte en ny men ändå!
Hehe, jätte snabbt redigerad(alltså dåligt)
Men nu ska jag da hejdå&godnatt

Lov veckan slut :(

Idag har jag vart med Victor och Niklas sen en stund var vi med Fanny, Emmy & viktor!
Inte gjort något speciellt idag, tagit det chill typ!
Fast juste, imorse var vi o bowla också!
Med Bea, pappa, challe o john :)
Tänkte lägga upp bildena från lovet, ha inte någon förväntan nu det är skit tråkiga bilder, och typ 1 per dag!
.
Jag fick hörlurar av min kära moder (y)
.
Inte den bästa bilden på john, han ser inte ut sådär på riktigt haha
.
Vi satt o loda på centrum med lite godis hehe;)(oscar i bakgrund)
Hälla med Fanny & Oscar, köpte en jacka! (y)
.
Jackan dårå
.
Kolla på film med Barndomsvänner, Amanda, Lina & Esti
Sen john dårå men han räknas inte ;)
.
Vi bakade cheesecake också(barndomsvännerna o jag)
Den vart inte så god eller, tar man lite så är det gott men för mycket blir....
För mycket") heheh.
.
Västa braiga höstbilden ju ;) Ser ni jag fånga löv som faller
Fast min mobil kamera är ju inte den bästa :P
Vi tog en promenad ut i skogen med lite smällare(y)
Va & åt med Fanny, john o victor :)
.
.
.
Jag vet att många bilder är dåliga o sådär men det är dom jag tagit så :P
.
Sen  en bild från bowlingen imorse :)
Det var det då!. Fanny, ida o nettan har ju sovt hos oss i veckan också!
Det har varit skit kul! :)
Fyfaaaaaaan imorrn är det skola igen, jag orkar verkligen INTE :(
Nu ska jag borsta tänderna sen försöka sova, godnatt :)

Hej

Idag så har jag vart med victor, oscar & gustav. Vi var ute , sen spelade vi i typ 4 h HAHAH!
Fett nördigt jag vet, men ibland så får man! ;)
Men Iaf nyss när jag skulle hem hände det en sak!
Jag gick på vägen så såg jag en tjej så där framme.
En bil stannade framför henne & en invandrar man (inte rasistikst menat :S)
hoppade ut o slog till tjejen så hon ramla omkull.
Jag vart fett rädd o börja springa hemåt.
Mannen aåg att jag sprang o skrek till mig att stanna.
Jag fick panik o sprang mitt fortaste hela vägen hem.
Jag såg inte om han sprang efter mig eller något, inte hur nån av dem såg ut!
Men jag bara sprang & sprang trodde han skulle typ döda mig :S
Jag fick värsta adrenalin kicken!
Imorrn blir det att vara med Victor & Gustav.
Och på Söndag(övermorrn) så blir det att träffa Ella Reutman :)
Nu ska jag vara social mot fanny&ida , snart sova.
Godnatt :)

jaaaaajemen

Idag har jag vart med victor&Oscar&Amanda vi har haft kul ;)
Jag har inte haft tid o lägga upp bilderna från hela veckan
men jag tänkte att ni får alla bilder från  veckan i en bildbomb sen
någon dag när det börjat lugna ner sej! :)
Vi har ju Ida, Fanny & nettan sovandes här,
så jag,ida & fanny tänkte kolla på en film nu ! :)
Jag bloggar imorrn! Hejdå o godnatt!

**



Bilden säger allt! :)

HAHAH

Sitter & efter skrattar med Ida! (y)
Vi var nyss ute o träffa Benny!
Vi flumma sönder ! :D
Idag har jag vart med Oscar typ hela dagen,
vi kolla på film sen loda vi på viksängscentrum!
Sen nu på kvällen har vi haft wordfued(stav)-lan, sen flummat!
Nu ska jag sova, så shoffs i sängen ;) Haha, EFTERSKRATT**
Godnatt xD

.

Vaknade nyss, ska snart ta något att äta sen efter det försöka få tag på Oscar!
Hejdå;)